Azt hiszem állandó kérdés a világ létrejötte és pusztulása és ahelyett,hgy tevékenyen próbálnánk megőrizni a kultúrát és magát a Földet annak csodálatos,természetes valójában (háhá,ez nyálas), sokkal többször gondolkozunk el azon, mi lesz (velünk), ha mindennek vége.
De vajh miért?
A válasz egyértelmű: mert szórakoztatóbb és mert kevesebb energiát kell feleférceljünk.
Felmerül tehát pár igen fajsúlyos kérdés,melyekre választ kell adnunk,még mielőtt a világegyetem ránk omol.Előszöris,milyen aláfestő zene lenne a legjellegzetesebb?
Szerintem valami vidám és szórakoztató dal kellene,hogy az emberiség utolsó élménye valami vicces és egyben undorítóan cinikus dolog legyen.Véleményem szerint tehát a legmegfelelőbb dal az "I love to singa" a rajzfilmben szereplő bagoly előadásában.
 


 

Mára talán ennyi is elég a világ problémáiból.

Laura

Szerző: Béün  2009.02.14. 16:25 1 komment

Címkék: kérdések hülyeségek

A bejegyzés trackback címe:

https://beun.blog.hu/api/trackback/id/tr79942984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shizmiz 2009.02.16. 20:41:47

Végrehogy tudok hozzátok kommentelni drága mókusaim.
Miután kiderült, hogy 68 éve itt már regisztráltam, így nem kellett szenvednem vele.
Irtóra tetszik a blogotok, ha nem így lenne, most le lennétek szarva.
Szerintem állítsátok át ha lehet, hogy azok is tudjanak beszólni, akik nem idevalósiak.
Most látom először ezt a baglyot. Hogy miért...? Mert valami céda (Laura) meg se mutatott ilyet, vagy ha meg is, ádázul lefagyott. Vagy mittomén. A Katrina hurrikán miatt lehet.
Írtatok még, különben nem lesz fejetek, mert leszedi valaki egész véletlen.
Puszka
Zsófi
süti beállítások módosítása